Previous
Next

Welkom zzp'er

Afgelopen jaren werden er diverse initiatieven ondernomen om zzp’ers in de gemeente Wijchen met elkaar in contact te brengen, met als doel elkaar te versterken. In de dagelijkse praktijk blijkt het niet eenvoudig om hierin continuïteit te brengen. Een zzp’er is vaak met reden zelfstandig ondernemer. Toch kan het handig, prettig en slim zijn om als zzp’er met anderen in contact te komen of, indien gewenst, om hulp te vragen. Het brengt je business soms onverwachts verder voorwaarts. 

Gedreven door ervaring en het zien van vele mogelijkheden, willen wij als initiatiefgroep ZZP Wijchen graag met jou in dialoog komen, ontdekken waar jij behoefte aan hebt en vervolgens deze behoeftes, waar mogelijk, samen vervullen. Ook willen we de belangen behartigen van deze diverse en economisch belangrijke groep zelfstandige ondernemers. En zodoende meer kennis en ondersteuning op een laagdrempelige manier toegankelijk maken.

Wil jij hierin van betekenis zijn, input geven of zelfs participeren? Mail ons.

Initiatiefgroep ZZP-Wijchen

Pascale van Lubeek
Eigenaar Vigilant mediation& Coaching en zzp’er

Sibert van Gaal
Accountant en betrokken bij HetWerk!Wijchen

Imke Adolfs
Eigenaar van IMKE, Brand Advisor voor ondernemers en bedrijven 

Hier vindt u het laatste nieuws op het gebied van ondernemen als zzp’er. 

Heeft u zelf iets wat van toegevoegde waarde zou kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

ZZP

De kick off van ZZP-Wijchen

De kick off van afgelopen maandag in Kasteel Wijchen was een geslaagde avond. Aanwezige zzp’ers gingen de dialoog aan met lokale politici, Frank Alfrink van ZZP Nederland gaf aanbevelingen voor de

Lees meer »