Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VONK samenwerkochtenden

08/12/2022 • 09:30 - 11:00

Heb jij ook een stok achter de deur nodig om AAN je bedrijf te werken? Een vaste tijd en locatie om even weg te zijn van alles en dan samen met gelijkgestemden aan de slag te gaan?
Kom dan naar de VONK samenwerkochtenden. Iedere maand gaat team VONK een ochtend plannen om ongedwongen samen te werken, zodat jij samen met andere gelijkgestemde collega onderneemsters gedurende zo’n 1,5 uur even echt kunt focussen op je bedrijf.

Denk aan tijd om een blog te schrijven, te werken aan je socials, een nieuwsbrief of flyer samenstellen, een nieuw product of dienstenaanbod bedenken, nou ja noem maar op. Alles wat jouw bedrijf maar vooruit kan helpen. En heb je twijfels over bepaalde zaken dan is er altijd iemand van team VONK of een mede onderneemsters aan wie je feedback kunt vragen, of waarbij je inspiratie op kunt doen.

Wil je ook graag gericht aan het werk om jouw bedrijf nog beter op de kaart te zetten? Kom dan op 8 december naar het huiskamercafé bij Theater ’t Mozaïek in Wijchen. Er is gratis wifi dus je kunt je laptop of tablet meenemen om te werken.

Om een beetje zicht te hebben op hoeveel mensen er komen stellen wij het erg op prijs als je je even aanmeldt via vonkwijchen@gmail.com

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
08/12/2022
Tijd:
09:30 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

VONK
E-mail:
vonkwijchen@gmail.com


Locatie

huiskamer café in ’t Mozaiek
Campuslaan 6
6602 HX Wijchen,
+ Google Maps