Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vonk Kennissessie deel 3: Facebook en Instagram

02/06/2022 • 09:30

Gratis

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken bij ondernemers. Maar vaak een onbemind onderwerp. Ben jij net gestart met jouw bedrijf, of wordt het tijd om dit voorjaar jouw etalage eens flink af te stoffen?

Team Vonk wil jullie graag op weg helpen om in een 3-tal sessies de online zichtbaarheid van jouw bedrijf op te zetten, of te verbeteren. Heel praktisch willen wij met jou in 3 verschillende sessies aan het werk. Tijdens deze derde sessie staan wij stil bij Facebook en Instagram. Post je via jouw persoonlijke profiel? Of heb je een bedrijfspagina? Of post je op beide? Gebruik je zowel Facebook als Instagram? Of juist 1 van de 2 niet? Of beide niet? Wij helpen jouw graag om samen met andere ondernemers antwoord te krijgen op deze vragen.

Wil jij ook praktisch met ons aan de slag, breng dan op donderdag 2 juni je laptop mee naar het huiskamer café in ’t Mozaiek dan gaan we van 9.30 tot 11.00 uur aan de slag om jouw bedrijf (nog) beter op de online kaart te zetten. We doen dit in kleine groepjes, en iedereen mag elkaar helpen met tips. Immers een andere ondernemer kan jouw klant zijn, of met een hele andere frisse blik naar jouw onderneming en presentatie kijken. Dit levert vast leuke verfrissende nieuwe ideeën op.

NIEUW: ook mannen zijn van harte welkom tijdens deze sessies. Dus heb je een mannelijke collega ondernemer die ook hulp kan gebruiken nodig hem dan vooral uit!

Aanmelden graag via vonkwijchen@gmail.com
Deelname is gratis

Gegevens

Datum:
02/06/2022
Tijd:
09:30
Kosten:
Gratis

Locatie

huiskamer café in ’t Mozaiek
Campuslaan 6
6602 HX Wijchen,
+ Google Maps