Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vonk Kennissessie deel 2: LinkedIn profiel en bedrijfspagina

12/05/2022 • 09:30 - 11:00

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken bij ondernemers. Maar vaak een onbemind onderwerp. Ben jij net gestart met jouw bedrijf, of wordt het tijd om dit voorjaar jouw etalage eens flink af te stoffen?
Team Vonk wil jullie graag op weg helpen om in een 3-tal sessies de online zichtbaarheid van jouw bedrijf op te zetten, of te verbeteren. Heel praktisch willen wij met jou in 3 verschillende sessies aan het werk. Tijdens deze tweede sessie besteden wij aandacht aan jouw LinkedIn profiel en LinkedIn bedrijfspagina.

Samen met je collega ondernemers en team Vonk ga je praktisch aan de slag met jouw LinkedIn profiel. En heb je al een bedrijfspagina? Zo ja, dan nemen we deze onder de loep. Zo nee, misschien dan tijd om er 1 te maken. Ook delen we praktische tips over hoe je nog meer uit dit medium kunt halen.

Dus wil jij jouw profiel en/ of pagina inrichten of afstoffen, kom dan op donderdag 12 mei naar het huiskamer café in ’t Mozaiek in Wijchen en dan gaan we van 9.30 tot 11.00 uur aan de slag!
Nieuw: ook mannen zijn welkom bij deze sessies, dus ken jij een mannelijke collega ondernemer die ook graag deel wil nemen, nodig hem dan gerust uit.

Aanmelden graag via: vonkwijchen@gmail.com
Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
12/05/2022
Tijd:
09:30 - 11:00

Organisator

VONK
E-mail:

Locatie

huiskamer café in ’t Mozaiek
Campuslaan 6
6602 HX Wijchen,
+ Google Maps