Wijchen – Op 16 juni a.s. worden in het Technoforum in Wijchen de Ondernemers Awards uitgereikt. De Awards worden uitgegeven aan ondernemers in Wijchen die uitblinken dankzij een tomeloze inzet, eindeloze creativiteit en groot oplossend vermogen. Wijchen is een uniek dorp met een eigenzinnig aanbod van diverse producten, diensten, horeca, winkels etc. De Awards worden uitgereikt aan de ‘Ondernemer van het Jaar’ en ‘het Aanstormende Talent’.

De Awards zijn van, voor én door ondernemers. Zowel het team van vrijwilligers als het bestuur zelf bestaat volledig uit ondernemers en dat maakt van de Awards een event waar iedere ondernemer zich thuis voelt. Ondernemers kunnen genomineerd worden door hun klanten en ambassadeurs óf zichzelf opgeven via www.ondernemersawardswijchen.nl/nomineren. Er kan gestemd worden op de ‘Ondernemer van het Jaar’ en op het ‘Aanstormende Talent’ 

Voorzitter Jeroen de Laat is trots op wat ze sinds de oprichting allemaal bereikt hebben. “Je merkt aan de Wijchense cultuur dat de sfeer in het dorp en het aanbod beter en beter wordt. Ook de steun voor nieuwe initiatieven in Wijchen is enorm en dat willen we stimuleren! De Awards zijn een geschikte manier om meer aandacht te genereren voor de rol van innovatieve ondernemers binnen de gemeenschap”.

De Awards worden uitgereikt in het Technoforum, de nieuwe thuisbasis van installatiebedrijf Modderkolk. Eigenaar Simon De Luij wil van het Technoforum een kenniscentrum maken op het gebied van techniek om mensen op een innovatieve manier te inspireren om in de techniek te gaan werken. Deze ambitie sluit naadloos aan op het doel van de Ondernemers Awards in Wijchen. Voor meer informatie bezoek je de bovenstaande website of volg je de Ondernemers Awards Wijchen op social media.